Ønsker du synlighed – og god omtale?

- Så er din virksomhed måske ny sponsor i vores klub - Svøm Slagelse Korsør!

Dermed opnår du synlighed overfor mere end 1800 egne svømmere og deres pårørende samt hundredvis af besøgende svømmere og svømmeinteresserede ved stævner, events og mange flere arrangementer. Vi er samtidig en af Slagelse større arbejdspladser med ca. 80 uddannede ansatte, samt et meget stort antal frivillige.

 

Som sponsor har din virksomhed mulighed for at støtte den lokale svømmesport og dit firmanavn bliver sat i forbindelse med en god og velfungerende klub.

 

Svøm Slagelse Korsør har 3 afdelinger:

 

Svømmeskolen:

Svømmeklubben har en meget stor aktie i at lære kommunens unge mennesker at svømme og begå sig sikkert i vandet, hvilket er vigtigt i en kommune med mange kyststrækninger og flere svømmehaller. Hver sæson har klubben godt 1500 børn, unge og voksne flere end 150 undervisningshold. I alt fra babysvømning til Master. Det er klubbens egne unge tidligere og nuværende konkurrence-svømmere som står for undervisningen

 

Konkurrence-afdelingen:

Klubben har godt 80 unge svømmere fordelt 4 konkurrencehold, K1, K2, K3, K4 og talent-hold. Klubben har en fast-ansat trænerinternationalt niveau og klubben deltager aktivt i 8-10 stævner årligt heraf 4 hjemmestævner, hvor det største samler omkring (8-12) klubber og 300-350 svømmere plus tilhørende forældre/frivillige – i alt 450-500 mennesker/dag.

 

Vandpolo-afdeling:

Klubben har en succesfuld vandpoloafdeling med pt. godt 60 spillere fordelt på 6 hold: U11, U13, U15, U17, 1. holde og Damehold. Vandpoloafdelingen har vundet flere Danske Mesterskaber de seneste 5 år.

 

 

Kommunikation:

Svomsk.dk - Svømmeklubben har en velbesøgt hjemmeside med pæne besøgstal. Hjemmesiden opdateres flere gange ugentligt med klub-info, hold-information, træningsplaner og information af social karakter.

 

Facebook Svøm Slagelse Korsør - klubben har en række Facebook-sider herunder hovedklubbens side med over 375 følgere.

 

Stationært: I Slagelse svømmehal råder klubben over klublokale og info-tavle i forhallen. I Korsør svømmehal findes der ligeledes informationstavler til information om klubrekorder, sponsorer mm.

 

Klubben er yderligere ofte i lokalmedierne med positive historier, om både vandsporten, foreningslivet og succesfulde resultater.