Sydbank Cup 2024

Efter en velfortjent jule- og nytårsferie var 53 af vores svømmere, lige fra talent til 2. holdet en tur i Næstved Svømmehal, hvor Sydbank Cup 2024 blev afviklet.                                  

 

 

Træningslejr for talenthold og K4 i efterårsferien 2023

Talentholdene og K4 var i efterårsferien på træningslejr i Slagelse, hvor der blev svømmet og hygget til den store guldmedalje. En stor tak til alle forældre der hjalp til og ikke mindst en kæmpe tak til træningslejrudvalget, der sørgede for at stable arrangementet på benene. 

 

 

Træningslejr for K1, K2 og K3 i efterårsferien 2023

Knap var talent- og K4 holdene færdige med deres træningslejr, før vores ældste svømmere hoppede på bussen ved svømmehallen og satte kursen mod Blaavandshuk Sportspark. Igen blev der svømmet rigtig mange baner, men der var heldigvis også tid til fritidsaktiviteter.

 

 

FysioDanmark Watergames 2023

FysioDanmark Watergames blev afviklet den sidste weekend i juni som markering på en flot sæson 2022/2023. Igen i år havde vi besøg af rigtig mange Sjællandske klubber og klubben Asker fra Norge. Da  weekenden var overstået havde der været over 1800 starter og en masse trætte og glade svømmere kunne tage hjem på på en velfortjent sommerferie.

 

 

Klubmesterskab maj 2023

Klubmesterskabet 2023 blev en hyggelig dag med mange svømmere og familier, der var mødt frem for at heppe. Der blev sat mange PR-tider og svømmerne kan være stolte af deres præstationer. Som afslutning på dagen, var der vanen tro, holdkapper, som var besat af både nuværende svømmere, gamle svømmere og forældre. 

 

 

 

2. og 3. holdet på træningslejr i Herning

Påsken 2023

Der blev svømmet, padlet, afprøvet redningsveste i tilfælde af trænerfald i poolen (eller noget i den stil 😂)

- og sidst, men ikke mindst, blev der tid til en gang bowling 🤩

 

 

DM hold - 2022

Panos, Signe, Silje, Jeppe, Christian, Viktor, Jonathan, Laura, Frederik, Claus,

Malene, Naja-Amalie, Caroline, Alberte, Emilia, Asbjørn, Mikkel og Trian

 Hygge på kanten

Der bliver holdt en lille pause 

DM hold 2022 er slut. Det blev til en samlet 4. plads